Viva Vox Iuris Romani : Essays in Honour of Johannes Emil Spruit - Ligt, Luuk de, (Studia Amstelodamensia ad Epigraphicam, ius Antiquum et Papyrologicam pertinentia ;, 2002)
With contributions by J.A. Ankum, O. Behrends, G.C.J.J. v.d. Bergh, A.M.J.A Berkvens, Th.E. v. Bochove, F.J. Bruinsma, R. Feenstra, R. Forrez A.Fl. Gehlen, F.W. Grosheide, J. Hellebeek, M.L. Hewett, J.B.M. van Hoek, A.M. Hol, E. Hondius, C.J.H. Jansen, R. Knütel, C. de Koninck, C. Krampe, B. Kupisch, L. de Ligt, J.H.A. Lokin, J. Menner, O. Moorman van Kappen, P.L. Nève, C.H. van Rhee, E.J.H. Schrage, A.J.B. Sirks, E. Slob, B.H. Stolte, R. Verstegen, M. v.d. Vrugt, A. Wacke, L. Waelkens, T. Wallinga, A. Watson, L.C. Winkel, F.B.J. Wubbe, W.J. Zwalve.