Beatrijs en Tweefasenstructuur : Over de betrekkingen tussen wereldlijke en geestelijke cultuur in de Middeleeuwen - Oostrom, F.P. van (European History and Culture - Book Archive pre-2000., 1983)
Over de betrekkingen tussen wereldlijke en geestelijke cultuur in de Middeleeuwen.