Bibliotheca Geographorum Arabicorum : Indices, Glossarium et Addenda et Emendanda ad Part I-III - Goeje, M. J. de, (Middle East and Islamic Studies - Book Archive pre-2000., 1967)
1. Abu Ishāk al-Fārisī al- Istakhrī. Viae regnorum descriptio ditionis moslemicae; 2. Ibn ḥauḳal. Opus geographicum; 3. al-Moqaddasi. Descriptio imperii moslemici; 4. Indices, glossarium et addenda et emendanda ad part I-III; 5. Ibn al-Fakīh al-Hamadhānī. Compendium libri Kitāb al-Boldān; 6. Ibn Khordādhbeh. Kitāb al-Masālik wa 'l-Mamālik (Liber viarum et regnorum); 7. Ibn Rosteh. Kitāb al-A'lāk an-Nafīsa VII. - al-Jakūbi . Kitāb al-Boldān; 8. al-Masūdī Kitāb at-Tanbīh wa 'l-Ischrāf. See Less